• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

Tedarik Zincirini İzlemek Lüks Değil, İhtiyaçtır

Tedarik Zincirini İzlemek Lüks Değil, İhtiyaçtır

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte, iş hayatının tüm süreçleri daha kontrollü ve sağlıklı işler hale geliyor.

Soğuk zincirin bozulmadan teslimatın sağlıklı bir şekilde gerçekleştiği firmalar, güvenilirliği ile daha çok kazanç elde edebildiği gibi, görünmeyen zararlara elveda diyor. Her bir ürünün uygun koşullarda teslimini sağlayabiliyor olmak, tüm süreçlerin güvenilir bir şekilde tamamlanmasını sağlamak ancak sistemler ile mümkün. İnsanlara ve kişilere bağlı çalışma düzeninin çoktan geride kaldığını ve ölçme kontrol sistemlerinin en akıllı çözümler olduğunu bilmeyen firmaların sayısı da az değil…

3Her yeni sisteme geçiş aşamasında ayrılması gereken bütçeler öğrenildiğinde adım atmaktan geri durmak gibi istemsiz bir direniş olsa da, sisteme entegre olunduğunda elde edilecek kazancı öngörmek, bir liderin sahip olması gereken en önemli vasıflardan biri olarak kendini gösteriyor.

Gıda sektörü ve ilaç sektörü başta olmak üzere, soğuk zincir takibi, tedarik zincirinin bir uçtan diğer uca takibinin yapılması bir çok sektörün vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olmuş durumda. Dünya standartlarını taşıyan, gerçek zamanlı izlemeye imkan veren, yine gerçek zamanlı uyarılar ile anında müdahaleyi mümkün kılan sistemler, bu anlamda en güvenilir firmalardan biri olan Tempmate’in ürünlerini piyasaya sunulmasının çıkış noktasıdır.

GSM teknolojisi ile bütünleşik, tek kullanımlık sıcaklık ve nem veri kaydedicileri olduğu gibi, Tempmate’in uzun vadeli ölçüm mekanizmaları da bulunmaktadır. Her bir ürün, sağladığı fayda baz alındığında, güvenilir olması nedeni ile tercih edilmektedir. Bir diğer önemli tercih edilme nedeni, uygun maliyetli bir çözüm sunuyor olmasıdır. Kontrol, yönetim ve analiz, ölçme kontrol ve otomasyon sistemlerinin sunduğu temel faydalardır. GSM entegrasyonu, bulut sistemler ile, yani Cloud adı verilen çözüm adımları Tempmate’in ürünlerinin kusursuz ve eşsiz bilgiler ile donatılmasını sağlamaktadır.

1Sıcaklık ve nem izlemeye yönelik hazırlanmış olan sensörler, yeniden planlanabilen izleme imkanı, ayrıntılı analiz ve raporlama özelliği, ölçme kontrol ve otomasyon sistemlerinin toplam kaliteye etki eden faydaların bir kısmıdır. Yüksek verim sağlayan, olası zararları minimum seviyeye taşıyan, en karlı işletme modeline geçmek için Tempmate ürünlerinden işletmene uygun ürünü seçmenizi öneriyoruz. Tedarik zincirini izlemek artık lüks değil, günümüz teknolojisinin bir gereği olarak ihtiyaçtır. Doğru ürün seçimi konusunda kararsızlıkları giderilmek adına RST Elektronik olarak her türlü konuyu danışabileceğinizi hatırlatmak istiyoruz.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp