• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

Veri Toplamak İşletmeye Ne Kazandırır?

Veri Toplamak İşletmeye Ne Kazandırır?

Sanayi işletmelerinde elde edilen güvenilir veriler risk ve sorumluluğu azaltacak hızlı kararlar vermek için kullanılabilir.

Toplanan tüm veriler; sağlıklı ve güvenlikli bir sürece teşvik etmek, ekipmanları ve tüm süreçleri verimli bir şekilde yönetmek, çevresel uygunluğu sağlamak için önemli cevaplar içerir. Otomatik ölçüm ve kontrol sistemleri hemen hemen her sensörü ölçebilir ve veriler daha sonra değerlendirmek üzere saklanabilir. Değişen koşulları kolay görüntülemek ve kontrollü, bilinçli kararlar vermek için veriler cep telefonuna, yönetim ofisine yönlendirilebilir. Hayat kurtarmak ve ekipman hasarını önlemek için önlem eylemleri e-posta, metin ve ses alarmları gibi alternatifler mevcuttur. Alarm sistemleri devreye alınabilir, bu sayede anında müdahale imkânı elde edilebilir. Müdahale gerektirmeyen durumlarda raporlanabilen veriler daha sonraki incelemeler için saklanabilir.

Rst Veri Toplama Cihazları 2Veri toplamak için her işletmenin özel koşullarının incelenmesi ve uygun cihazların sistemlerine entegre edilmesi gerekir. Debimetre ve akış ölçerler, basınç ölçerler, seviye ölçerler, nem ve sıcaklık ölçerler, analitik ve kontrol ölçüm cihazları, termokupl ve PT 100 ölçüm cihazları, ultrasonik hata dedektörleri, fafnir seviye ve basınç ölçerler, sinyal izolatör ve sinyal çeviriciler, üniversal giriş ve çıkışlı göstergeler, datalogger cihazları beklentileri karşılayacak çeşitliliktedir.

Veri Toplama Cihazlarının Kurulum ve Bakımı Nasıldır?

Günümüzün teknolojisi gelişmiş özel ürünler sunmaya imkân veriyor. Kolay monte edilebilen, kurulmuş olan bir sistemi bir an olsun durdurmadan dâhil edilebilen ölçüm cihazları kullanılabiliyor. Yeni bir sistem kurmak üzere yola çıkıldığında, en baştan otomasyon sistemleri kurulabiliyor. Bir işletme ister yola yeni çıkmış olsun ve sistem kurmak için kolları sıvasın, isterse de yılların işletmesi olarak çalışmalarını geliştirmek ve teknolojiye uyumlamak üzere adımlar atsın, mutlaka durumuna uyum sağlayacak kaliteli ve verimli çözümler bulacaktır. Doğru ölçüm cihazı seçimi, bu alımın bütçelendirilmesi ve tüm süreçlerin sağlıklı yürütülebilmesi fizibilite ve iyi bir danışmanlık hizmeti almak önemlidir. Bu noktada 15 yılı aşkın bir süredir her sektörden gelen talepleri karşılamaya devam etmekte olan bir firma olarak RST Elektronik destek vermeye hazırdır.

Rst Veri Toplama CihazlarıVeri toplama cihazlarının seçimi kadar kurulum aşaması da önemlidir. Verilerin nasıl aktarılacağı, nerede saklanacağı ve raporlanacağı ile ilgili ilk seçimler yapıldıktan sonra değişiklikler yamak da mümkün olacaktır. Tüm ölçüm cihazlarının dayanmak durumunda kaldığı koşullar nedeniyle geçerliliğini koruması, zarar görmeden işlevini yerine getirmesi ayrı bir takip konusudur. Bakım ve yenileme süreçlerinin takip edilmesi, takvime bağlanması ve sürelere sadık kalınarak sistemin zaafiyete uğramadan sürmesi gereklidir. Tüm aşamalar ile ilgili ayrıntılı bilgi, kontrol ve teknik destek RST Elektronik tarafından alabileceğiniz hizmetlerdendir.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp