• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

Üretimden Veri Toplamanın Önemi

Üretimden Veri Toplamanın Önemi

Rekabet koşulları ağırlaşan günümüzde kar marjları her geçen gün azalmaktadır. Kar edebilmenin en etkin yollarından biri verimli çalışma ortamının sağlanmasıdır.

Bir işletme üretim yaparken maliyetlerini azalttığı ölçüde verimliliğinde artışlar yaşayabilir. Maliyetlerin azalabilmesi için her aşamanın titizlikle incelenmesi ve en ufak ayrıntının bile atlanmaması gereklidir.

Üretimin performansını gözlemlemek ve ölçümünü sağlayarak elde ettiği verileri değerlendirmek konusunda ne kadar erken adım atılırsa o kadar kazançlı çıkıldığı örneklerle görülmektedir. Uzman bir ekip ile çalışmak ve bu sistemli çalışma halini kurgulayacak bir danışman firma ile buluşmak üretim yapan işletmenin atmak zorunda olduğu adımların başında gelmektedir. Gerçek zamanlı ölçümlerle bir problem başlamadan giderilmekte, var olan bir sorun hızla çözülebilmekte ve olası bakım maliyetlerinin azaltılması ile işletme maliyetleri düşürülebilmektedir.

RST Elektronik olarak, hizmet verdiğimiz sektörler çeşitlilik göstermektedir. Endüstriyel makinaların çalıştığı fabrikalar, sağlık, otomotiv, ilaç sanayi, gıda, enerji, petrokimya sektörlerinden öncü kuruluşlar ölçüm ve otomasyon konusunda destek verdiğimiz hizmet noktalarımızı oluşturmaktadır. Basınç ölçümü, nem ölçümü, sıcaklık ölçümü, debi ve akış ölçümü, seviye ölçümü konusunda sayısız deneyimlediğimiz koşul bulunmaktadır. Ürünlerin çalışma prensiplerini, sektöre ve kullanım alanına göre değişiklik gösteren seçeneklerden en uygun alternatifleri yılların tecrübesi ile sunabilmekteyiz.

rst2Debimetre ve akış ölçer, basınç ölçer, seviye ölçer, nem ve sıcaklık ölçer, analitik ve kontrol ölçüm cihazları, termokupl ve PT100 ölçüm cihazları, ultrasonik hata dedektörleri, fafnir seviye ve basınç ölçer, sinyal izolatör ve sinyal çeviriciler, üniversal giriş ve çıkışlı göstergeler, datalogger cihazları, teknik servis ve otomasyon konularında danışmak istediğiniz her bilgi, edinmek istediğiniz her ürün için çözüm ortağınız olmak isteriz.

Yüzyıllardır bilim adamlarının ortaya koyduğu icatlar ve tüm bu cihazların teknoloji ile hayatımıza entegre edilmesi sayesinde; dünyayı küçülmüş, insanın yükünü hafiflemiş, hata payını azalmış ve büyük resme bakmak kolaylaşmıştır. Kontrolü elinde tutan bir işletmenin kayıpları önlemekteki ustalığı ve kazancı arttırmaya yönelik geliştirdiği eylem planları önermiş olduğumuz cihazlar ile mümkündür. Yaptığımız iş, kazanç elde eden işletmenin ne kadar kazanç elde edebildiğini ölçmesini sağlamaktır. Ve üretimden veri toplamak bir işletme için kalp atışı kadar hayatidir.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp