• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

Nem ve Sıvı Ölçümünde Maksimum Verim

Nem ve Sıvı Ölçümünde Maksimum Verim

RST Elektronik olarak, tüm müşterilerimizin bildiği gibi, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin veri kaydı ve durum kontrolü konusunda ihtiyaç duyduğu cihazları geniş bir yelpazede sunmaya gayret ediyoruz.

Çok gelişmiş ve az gelişmiş, çok fonksiyonlu ve daha az fonksiyonu içerir her türlü ürünü ihtiyaç durumuna göre önerebilmekteyiz. Web sitemizin yanı sıra e-ticaret sitemiz ürünlerimizi iyi bilen ve hemen satın alarak iş planında bir sonraki aşamaya geçmek isteyenler için referans ve çözüm ortağı niteliği taşıyor. Bununla birlikte, işinizin nevi, kullanım alanlarınızın teknik ve fiziki koşullarının irdelenmesi en doğru sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır.

Özellikleri sınırlı olan düşük maliyetli çözümler de mevcuttur, bir otomasyon sistemini baştan kurgulamaya yetecek ve entegre çalışabilecek komplike çözümlerimiz de mevcuttur. Cihazlarımızı incelme, satın alma ve kullanım aşamalarında mühendislerimize danışmanız bizi memnun eder. Çünkü, elde edeceğiniz kazanç ve verim, yapacağınız seçime bağlıdır.

Şimdi, size nem ve sıcaklık konusunda yardımcı olan ürünlerimizden kısaca bahsetmek istiyoruz. Ürünlerimizi, şuan bulunmuş olduğunuz web sitemiz üzerinden, edindiğiniz iletişim bilgilerimiz sayesinde bizlerle görüşerek ya da dilerseniz www.olcukontrolmarketi.com adresinde yer alan e-ticaret sitemizden edinebilirsiniz.

330456.jpgTek Kullanımlık Sıcaklık Datalogger, sıcaklık veri kaydını 180 güne kadar tutabilme özelliğine sahiptir. Su geçirmeyen, oldukça küçük ve taşımaya olumsuz etki etmeyecek kadar hafif bir yapıdadır. Otomatik yönergeleri ile hemen kullanıma uygundur ancak dilerseniz program ayarlarını değiştirerek istediğiniz şekle getirmeniz mümkündür. Çok kullanımlık veri kayıt cihazı; hem ekonomik hem de güvenilir, soğuk zincirindeki dalgalanmaları ölçebileceğiniz , ek bir yazılım olmadan raporlayabileceğiniz sıcaklık veri kayıt cihazlarının hemen kullanımı mümkün olup ayrı bir zaman ve emek gerektirmez.

330461.jpgÇift Fonksiyonlu/ Sensörlü Termometre; gıda sektöründe, kantinlerde ve endüstriyel alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Hem hızlı hem de güvenilir ölçüme yarayan ve bu yönüyle emek ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayan, kısa sürede sonucu görmenizi sağlayan yardımcılarınızdır.

330475.jpgEkonomik Penetrasyon Termometresi; gıda alanında hizmet verenlerin ürünlerinin kalitesini ölçmek için kolay kullanım imkanı olan bir üründür. Santigrat derece ölçüm biriminden fahrenheit derece ölçümüne çevirirebileceğiniz ölçüm cihazının otomatik kapanabilme özelliği ve düşük pil tüketimi avantajlarından bazılarıdır.

330463.jpgMini Data Logger; sıvının ısısını ölçmek için ısının içine konularak ölçüm verir. Sıcaklıktan etkilenmeyen bu cihaz bir saat pili görünümü taşır. 85 derecelik bir sıcaklığa kadar ölçüm sağlayabilirsiniz.

136859.jpgNem Sıcaklık Datalogger; gösterge panelinin geniş olması nedeni ile okuması kolay bir yapıdadır, sesli uyarı verebilen mekanizması ile iyi bir işbirlikçi olarak nem ve sıcaklığı takip altına almanıza yarar. 50.000 değeri hafızasına kaydedebilmesi ve ölçümleri anında bilgisayara kablosuz aktarabilme özelliği ile yardıma hazırdır.

330514.jpgSMS Uyarı Termometresi; cihazların arıza yapması ve kişilerin hatalarından kaynaklanan zararları gidermeye yönelik bir buluş olarak, ağırlıklı olarak gıda ve ilaç sanayinde kullanılan dahiyane bir cihazdır. Soğuk zincirin bozulmasına neden olacak durumlar baş gösterdiğinde kullanıcılara gelen mesaj ile kayba uğramadan anında önlem alınması mümkündür.

Emek ve zaman tasarrufunun daim olduğu, aksaklıkların en aza indirgendiği ve dolayısıyla verimliliğin maksimum düzeyde olduğu üretimler yapmanızı dileriz. Büyük çabalarınızda sizlere destek veren bir iş ortağı olmaktan mutluluk duyarız.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp