• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

İletkenlik Ölçer

İletkenlik Ölçer

İletkenlik ölçer, saf su ve normal değerli suya dayanıklı olarak üretilen ürünlerdir. İletkenlik ölçer, birçok sanayi sektörü için büyük önem taşır.

İletkenlik tip seviye şalteri, tek elektrotlu ya da çok elektrotlu olarak tasarımlanmış, akışkanların iletkenlik prensiplerine dayalı olarak çalışan ürünlerdir. Sıvı elektrot ile metal kazan gövdesi arasında elektriksel iletimi sağlamasıyla veya çoklu elektrot olması halinde uzun elektrot ile diğer elektrotlardan herhangi birisi arasında elektrik iletimi sağlaması ile sıvı seviye rölesi çıkış verir ve bu sistemin çalışma şekline göre kıymetlendirilir. Sade içeriği ve de elektronik bir parça içermemesi nedeniyle yüksek sıcaklıklarda basit uygulamalarda önceliklidir. Hususuyla buhar kazanlarında, mürtefi sıcaklığa sahip iletken sıvılarda ekonomik çözüm sağlayan kullanışlı bir üründür.

Seko 40 serili iletkenlik ölçer, duvar, pano ve ray montajına uygun olarak dizayn edilmiş bir üründür. Mikroişlemcisi sayesinde hassa bir ölçüm olanağı tanır. Galvanik izolasyonlu ve dört haneli şifre tanımlama özelliği vardır. Otomatik sıcaklık kompanzasyonlu olan bu ürün, röle gecikme zamanı ve set noktası hassasiyeti ile giriş yapabilen ve yüksek performans sergileyen bir üründür. Üzerinde bulunan parlak LCD ekranı sayesinde, ölçülen değerleri görebilirsiniz. Aynı zamanda dijital klavyeye sahip olan bu ürün otomatik ölçümleme yapabilmekte ve alanında en iyi iletkenlik ölçer ürünlerinden biri olmaktadır.

Teknolojik ürünlerin ve sanayi alanlarında hizmet veren firmaların sunduğu ürünler neredeyse sınırsız çeşitliliğe sahiptir. Ortaya çıkan bu çeşitliliğin sonucu olarak da, kaliteli ürün ve kalitesiz ürün pazarı da doğal olarak piyasaya çıkmıştır. RST Elektronik olarak biz, bu çeşitlilik içerisinde öncelikle kaliteli ve kalitesiz ürün ayrımını müşterilerimiz için yapmaktayız. RST Elektronik olarak firmamız, kurulduğu andan itibaren Türk Sanayi sektörlerine, akış ölçümü, basınç ölçümü, seviye ölçümü, sıcaklık ölçümü, nem ölçümü ve diğer kontrol donanımları alanında hizmet vermektedir. Firmamız olarak kaliteye ve müşteri memnuniyetine dayalı olan çalışma prensibimiz, müşterilerimizden aldığımız referanslarla yolumuza devam etmemizi sağlamaktadır. Amacımız müşterilerin en kaliteli ürünlerle buluşmasının yanı sıra aynı zamanda, müşterilerimizin ihtiyacına ve ürünleri kullanacakları yerlere ve ihtiyaçlarına göre, en uygun ürünü seçip en iyi hizmeti sunmak ve çözüm üretmektir. Gerek yurt içi, gerekse yurt dışındaki üreticilerle yapmış olduğumuz anlaşma ve çalışmalarla, en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara sunmayı amaçlamaktayız. Ölçüm kontrol ve otomasyon alanında hizmet vermekte olan firmamız, sektördeki hizmet standartlarının olabildiğine üst düzey kalitede olması ve fiyat aralıklarının en uygun şekilde belirlenmesini göz önünde bulundurarak, iletkenlik ölçer gibi, ölçüm kontrol ekipmanlarında, müşterilerinden almış olduğu isteklerin kalitesine ve niteliğine son derece önem vererek, hatasız bir hizmet çerçevesi sunmayı hedeflemektedir. Ölçü kontrol ürünleri ile çalışan firmaların dikkat etmesi gereken en önemli konulardan birisi de hiç kuşkusuz, projeye uygun olan en doğru ürünü seçmektir. Bu seçimi gerçekleştirmek sadece çalışanların bilgi ve tecrübelerine sahip mühendis ve personeller tarafından yapılabilir. Bu konuda donanımlı personellerin ise kaliteli, yüksek performanslı ve nitelikli ekipmanlara ihtiyacı vardır. Firmamız olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve tarafımıza sunulan isteklerini en iyi şekilde anlamak ve bu anlayışı yaptığımız işlere aktarmak, sektördeki bilincimizin ilk hedeflerinden biridir. Üstlendiğimiz bu sorumluluk ise, bizi en kaliteli ürün ve en uygun fiyat sağlama konusunda yönlendirmiş, hizmetlerimizi bu ölçüde vermemizi sağlamıştır. Ölçü kontrol hizmetinin gerekliliği ve inceliğinin bilincinde olarak, iletkenlik ölçer gibi ürünlerimizde, ya da debi ölçüm cihazlarımızda, basınç transmitterleri, çeviriciler gibi pek çok alanda hizmet vermekteyiz.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp