• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

Nem Transmitteri

Nem Transmitteri

Firmamız, hizmet standartlarındaki en üst düzeyi ve fiyat aralıklarındaki en uygun noktayı gözeterek, nem transmitteri gibi,

ölçü kontrol sistemlerinde, müşterilerinden almış olduğu projelerin kalitesine ve niteliğine önem vererek, kusursuz bir hizmet anlayışı sunmayı hedeflemektedir. Ölçü kontrol sektörlerinde hizmet veren firmaların üzerinde durması gereken en önemli konulardan birisi de hiç şüphesiz, verilen prosese uygun olan en doğru cihazı seçmektir. Bu seçimi gerçekleştirmek sadece mühendislik bilgi ve donanımıma sahip personeller tarafından yapılabilmektedir. Bu konuda donanımlı personellerin ise kaliteli ve nitelikli ekipmanlara ihtiyacı vardır. Ölçü Kontrol ve Otomasyon Ekibi olarak, müşterilerimizin ihtiyaç ve arzularını en iyi şekilde anlamak ve bu anlayışı yaptığımız işlere kanalize etmek, şirket politikamızın birincil hedeflerinden biridir. Çalıştığımız firmaların memnuniyetini göz önünde bulundurmak ve hatasız ürünler sunmak açısından, işimizin sorumluluğu oldukça fazladır. Üstlendiğimiz bu sorumluluk ise, bizi en kaliteli ürün ve en uygun fiyat sağlama konusunda yönlendirmiş, hizmetlerimizi bu ölçüde vermemizi sağlamıştır.

Ölçü kontrol hizmetinin gerekliliği ve inceliğinin bilincinde olarak, nem transmitteri gibi ürünlerimizde, ya da debi ölçüm cihazlarımızda, basınç transmitterleri, çeviriciler gibi pek çok alanda hizmet vermeteyiz.

EE36 Yağ içindeki su oranını ölçmek için tasarlanmış ürünlerdir. LOYD belgesine sahip olması sebebi ile denizcilik alanında kullanılabilir. EE36, yağ içindeki su oranı transmitteri özellikle önemli makinelerde yüksek performans göstermesi için yağlama yağı veya izolasyon yağı içindeki su oranını online olarak takip etmek için oldukça önemlidir. Örneğin nem transformatör izolasyon yağların yalıtım özelliklerini çok büyük oranda etkiler ve bu nedenle de sürekli izlemek için büyük önem taşır. Yağ içindeki su oranı göreceli değer PPM veya mutlak değer aW olarak ifade edilir.
PPM: Yağ içindeki su kütlesi / Yağ Kütlesi
aW(0...1 Arasıdır.): aW =1 ise Doymuş yağ oranını aW = 0 ise İdeal yağ oranını belirtmektedir.
EE36 yağ içindeki nem ölçer tarnsmitteri daha çok Denizcilik sektörü ve Transformatör izolasyon yağları ve soğutma yağlarında kullanılmaktadır. E31 Nem Sıcaklık transmitteri, endsüstriyel uygulamalar için dizayn edilmiş olup son derece yüksek hassasiyet ve güvenilir bir ölçüm sağlamaktadır. -40...+180 derece gibi ağır fiziksel şartlarda dahi çalışabilmesi için üretilmiş bir üründür. EE31 Bağıl nem ve Sıcaklık ölçümü dışında, mutlak nem oranı, çiylenme noktası sıcaklığı, donma noktası sıcaklığı, spesifik entalpi, ıslak termometre sıcaklığı, su buharı kısmı basıncı ve karışım oranı gibi diğer alanlarda da ölçüm yapabilme özelliğine sahip bir şekilde üretilmiştir. EE575 Hava hız tansmitteri, yüksek hacimli uygulamalar için tasarlanmış bir üründür. Küçük tasarımı sebebi ile hemen hemen bütün uygulamalara monte edilebilir. Sıcak film anemometre prensibine dayanan yüksek kaliteli film sensör kullanımı nedeniyle yüksek hassasiyet ve kararlı bir ölçüm sağlamaktadır.

Diğer bir nem ölçer ürünü olan EE 160 Nem Sıcaklık Transmitteri özel HVAC uygulamaları için tasarlanmış bir üründür. Hava nemi ve sıcaklığını ölçmekte yüksek hassasiyete sahip olup son derece doğru ve güvenilir bir yöntemdir. İstisnaî Tasarım muhafazasıyla kirlenme ve ıslanmaya karşı üstün koruma sağlar. EE160 nem sıcaklık transmitteri yeni teknoloji ile üretilen HCT01 sensörü ile kirlenmelere karşı direnç göstermekte böylece çok uzun zaman kalibrasyona ihtiyaç duymamaktadır. EE160 ± 2.5 % RH gibi yüksek bir hassasiyete sahiptir. Nem sıcaklı göstergeleri ise, ortamın nem ve sıcaklık oranlarını tespit eden ve hassas bir şekilde ölçüm yaparak, üzerindeki LCd ekranda gösteren yüksek kaliteye sahip Alman Menşei olan bir üründür. Tüm nem ölçer ve diğer kontrol ürünlerimiz, kalite ve verimlilik kontrolleri yapılarak satışa sunulmaktadır.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp