• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

PH Metre

ph metre ölçüm cihazı

Ph metreler, kullanım amaçlarına ve uygulanmak istenen yöntemlere göre sınıflara ayrılmış ve firmamız tarafınca en kaliteli ürünlerin sunumu, müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarına göre sunulmaktadır.

ADWA AD12, piyasadaki en gelişmiş mikroişlemci tabanlı ph ölçüm cihazıdır. Bu cihaz, cep tipi olarak tasarlanmış, kompakt ve oldukça kullanışlı bir ürün olup, ph ve sıcaklık ölçümü yapabilen, yüksek performanslı bir üründür. Kolay kullanımı, yüksek hassasiyeti ve değiştirilebilir probu ile kullanıcı dostu olarak adlandırılır.

Cep tipi ph ölçer, tek tuşla hem iki nokta hem de tek nokta olmak üzere otomatik kalibrasyon yapabilme özelliğine sahiptir. Adwa AD110 Ph metre Kompakt bir yapıya sahip olup otomatik kalibrasyon, Hold (Tutma) fonksiyonu, düşük pil uyarısı, ve otomatik sıcaklık kompanzasyonu gibi özelliklere sahip olan son derece kullanışlı ve yüksek hassasiyete sahip bir üründür.

Elektrod BNC konektör ile cihaza bağlanabilme özelliği de mevcuttur. Üç nokta kalibrasyonludur. (PH 4, PH7 ve PH10). Bir diğer ürün olan Adwa AD8000, masa tipi ph ölçüm cihazı olup mikro işlemci tabanlı bir üründür. PH, Orp, İletkenlikk ve sıcaklık değerlerini belirlemektedir. PH ederleri sıcaklık ile otomatik olarak kompanze edilir. Diğer bir ürün olan hat tipi online ph metre, hata ve depolara takılarak çevrimiçi çalışan, (sürekli ölçüm alıp ölçtüğü değere göre analog sinyal üreten) anlık PH değerlerini yüksek hassasiyet ve doğrulukla ölçen ürünlerdir. İleri teknoloji ile üretilen bu ürünler, mineral suların işlenmesinde, su artıma tesislerinde, galvanizasyon işlemlerinde, gıda maddelerinin üretimi ve işlenmesinde, yüzme havuzlarında, biyoteknolojilerde ve osmosis tesisleri gibi pek çok alanda hatasız ve yüksek performanslı işlemler yapmak için üretilmiş son derece kaliteli ürünlerdir.

Ph, bir ürünün asit ve baz, yani alkalinlik derecesini dile getirmek için kullanılan bir ölçü birimidir. Power of Hydrogen kelimesinin kısaltılmış hali olan ph terimi, P: eksi logaritmanın matematiksel sembolünden türetilmişken; H da, hidrojenin kimyasal formülünden yola çıkılarak ortaya konmuştur. Ph değerlerini ölçen laboratuar cihazlarına ph metre ya da ph ölçer denilmektedir. Ph ölçer, her türlü analizde kullanılan yaygın bir üründür. Firmamız tarafından sunulan ph metreler, uygulanacak alan için özel üretilmiş olan ürünlerdir. Topraktaki ph ölçümü ya da genel kullanıma uygun sıvılar için ph ölçümü ph metreler aracılığı ile yapılabilir. Ölçülecek olan çözeltinin ph değerine göre bir pil gibi çalışan ve voltaj üreten ph elektrodudur.

Firmamız sektörde, hizmet standartlarının üst düzey olması ve fiyat aralıklarının uygun noktayı bulmasını gözeterek, ph ölçer gibi, ölçü kontrol sistemlerinde, müşterilerinden almış olduğu projelerin kalitesine ve niteliğine son derece önem vererek, hatasız bir hizmet çerçevesi sunmayı hedeflemektedir. Ölçü kontrol alanlarında hizmet sunan firmaların dikkat etmesi gereken en önemli konulardan birisi de hiç kuşkusuz, projeye uygun olan en doğru ürünü seçmektir. Bu seçimi gerçekleştirmek sadece mühendislik bilgi ve donanımıma sahip mühendis ve personeller tarafından yapılabilmektedir. Bu konuda donanımlı personellerin ise kaliteli ve nitelikli ekipmanlara ihtiyacı vardır. Firmamız olarak, müşterilerimizin ihtiyaç ve arzularını en iyi şekilde anlamak ve bu anlayışı yaptığımız işlere aktarmak, sektördeki bilincimizin ilk hedeflerinden biridir. Üstlendiğimiz bu sorumluluk ise, bizi en kaliteli ürün ve en uygun fiyat sağlama konusunda yönlendirmiş, hizmetlerimizi bu ölçüde vermemizi sağlamıştır. Ölçü kontrol hizmetinin gerekliliği ve inceliğinin bilincinde olarak, ph ölçer gibi ürünlerimizde, ya da debi ölçüm cihazlarımızda, basınç transmitterleri, çeviriciler gibi pek çok alanda hizmet vermekteyiz.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp