• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

Soğuk Zinciri Tam ve Yüksek Kalitede İzlemek

Soğuk Zinciri Tam ve Yüksek Kalitede İzlemek

Soğuk zincirin tam ve yüksek kalitede izlenmesi için artan gereksinim nedeniyle, tüm farklı standartlara uyan bir marka olan Temp Mate®’in Türkiye distribütörü olarak,

Temp Mate® ürünleri hakkında bizlere sıkça sorulan bilgileri yanıtlamak ve faydalarını paylaşmak isteriz. Temp Mate®’in sunduğu sistem ve sıcaklığın izlenmesine yönelik çözümleri çok yönlüdür ve özellikle gıda, ilaç, üretim ve lojistik alanlarında çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir.

Temp Mate® Ürünlerinin Avantajları Nelerdir?

  • Gerçek zamanlı izleme ve pozisyon takibi,
  • Işık ve şok seksörleri,
  • Yüksek hassasiyetli ve kendiliğinden kalibrasyon sensörleri,
  • Akıllı tasarım, sezgisel kullanım,
  • Gelişmiş raporlama ve yönetim,
  • Durumu izlemeye yönelik Akıllı LED’ler,
  • Önceden yapılandırılmış ama kullanmadan önce yeniden programlanabilir sistem sunar.

Temp Mate® ürünlerinin kullanımı kolaydır, çeşitli benzersiz özelliklere sahiptir. Her bir ürün sertifika ile onaylanmıştır. Tüm ürünler soğuk zincir izleme konusunda hatırı sayılır ölçüde deneyim sahibi bir firmanın Alman mühendislik ürünüdür.

Temp Mate® Ürünlerini Hangi Sektörler Kullanabilir?

tempmate ürün 3Sağlık sektöründe ilaçların, aşıların ve kan rezervlerinin tanımlanmış ısı değerlerinde depolanmaları ve taşınmaları büyük önem taşır. Eşiklere uyulmadığında kalite sonuçlarının kaybı, ilaç ya da aşının etkinliğini bozabilir. Güvenilir sıcaklık kaydını garanti eden izleme araçları, ürünün yüksek kalite standartlarını karşılamaya hizmet eder.

Gıda sektöründe, soğuk zincirin korunması gıda ürünlerinin kalitesini ve optimum raf ömrünü korumayı sağlar. İmalat, depolama ve nakliye aşamalarında öngörülen eşik değerlerinin muhafaza edilmesi, ölçüm değerlerinin sürekli izlenmesi ve belgelenmesi gerekir. Meyve ve sebzelerde ürünün olgunlaşmasını önlemek, et ve balık ürünlerinde mikropların büyümesini engellemek önemlidir. Önleyici tedbirler sayesinde gıda ürünlerinin kalitesini garanti etmek mümkündür. Soğuk zincirin her noktasında Temp Mate® ürünler aktif yardımcı iş arkadaşıdır.

Sanayi sektöründe; sıcaklığa duyarlı kimyasallar, elektronik bileşenler veya bir üretim prosesi sırasında, optimum sıcaklık ve nem seviyelerinin muhafaza edilmesi, ürünlerin istenilen kalitede olmasını sağlama konusunda önemli rol oynar.

Lojistik işletmelerin en önemli görevlerinden biri, sıcaklığa duyarlı ürünleri yönetmeliklere uygun olarak taşımaktır. Tedarikçi soğuk zincirin aralıksız ve sürekli olarak muhafaza edildiğini kanıtlamak durumundadır.

Temp Mate® Ürünleri Nelerdir?

Veri kaydediciler, ispat niteliği taşır. Taşınan ürünlerin, buzdolaplarının, depoların, sunucu odalarının, üretim tesislerinin ve daha birçok yerin izlenmesine yönelik sıcaklık ve zaman değerlerini kaydetmek için su geçirmez, ekranlı ve harici sensörler önerebilmekteyiz.

Tek kullanımlık veri kaydediciler, kolay kullanılabilen ve ekonomik bir çözüm alternatifidir. Özellikle ihracat gönderilerinde tek kullanımlık veri kaydedicileri tercih edilmektedir.

Mini veri kaydediciler, -40 derece ile +140 derece arasındaki sıcaklığı ölçen bağımsız ürünlerdir. Küçük nesne ve paketlere takılabilir, saat pili kadar küçüktür.

Sıcaklık ve nem kaydediciler, nemi ölçer ve günlüğe kaydeder. Ölçüm değerleri PC’ye aktarılabilir.

Termometreler, Sıcaklığı belirlemek için kullanılan ölçüm cihazları olarak, sıcaklık sensörü ve gösterge cihazından oluşur. Termometreler sabit sıcaklık noktaları veya kalibre edilmiş bir referans termometresi temelinde kalibre edilir.

Sıcaklık göstergeleri, gıda ve farmasötik ürünlerin paketlerine sabitlenen ve soğuk zincirin ihlallerini görsel olarak gösteren akıllı göstergelerdir. Soğuk zincire zarar veren ve olumsuz etkisi olan her etkenin anında ve kolayca gösterilebilmesini sağlar.

tempmate ürün 2Sonuç olarak, birbirinden bağımsız birçok sektörün kendi içinde olmazsa olmaz uyulması gereken kuralları ve kaliteyi yüksek seviyede tutmak için alması gereken önlemleri bulunmaktadır Temp Mate® ürünlerini önerdiğimiz ve kullanmakta olduğumuz birçok müşterimiz bulunmaktadır ve her birinin deneyimi RST Elektronik olarak işletmemizin hafızasındadır. Güvenilir ve çözüm sunan ürünler ile ilgili her yeni talebi gönül rahatlığı içinde yanıtlamaktayız.

Sektörlerin vazgeçilmezleri arasına giren ve günümüz teknolojisini yansıtan tüm ara ürünler ile ilgili yanıtları bulmanız için özen göstermekteyiz. İhtiyaç duyduğunuz her konuda sizlerin de desteğinize hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Ürünlerimizi www.olcukontrolmarketi.com adresi üzerinden online ortamda güvenilir bir şekilde edinebileceğiniz gibi, RST Elektronik iletişim kanalları üzerinden de bizler ile irtibat kurarak edinebilirsiniz.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp