• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

Seviye Ölçümünde İhtiyacınıza Özel Öneriler

Seviye Ölçümünde İhtiyacınıza Özel Öneriler

Seviye ölçümü günümüzde sanayileşme ile birlikte çok önemli ve vazgeçilmez bir işlem halini almış durumda.

Ölçüm için maddenin kütle ve cins bakımından değerlendirilmesi ve bu sonuca göre bir ölçüm metodunun belirlenmesi gerekiyor. Ölçülecek maddenin bulunduğu alan da ölçüm konusunda önem taşıyor, geniş kap, boru, kazan gibi kimi dar, kimi uzun, kimi kapalı alanlarda ölçümü gerçekleştirmek ve bunun sürekliliğini sağlamak için iyi bir sistem kurmak önem taşıyor. 7 gün 24 saat çalışan tesisleri düşünecek olursak 365 günlük bir periyodun tamamında belirli süreler ile ölçümlerin yapılması ve bu ölçüm sonuçlarının kayıt altına alınması çalışmanın düzenliliği açısından çok önemli veriler anlamına gelir. Bu veriler, yapılan iş üretim ise üretim parkuruna etki eden tüm elemanların verimliliğini ölçmeye yarayabilir. Seviye ölçümü bir makinenin yıpranma payını, üretimin aksamadan önceki izlerini, verimliliğin düşüşünü önceden tespit etmeye yarar. Ayrıca karışık bir sistemin en karmaşık bağlantı noktalarında bile tam kontrolü sağlamaya ve olası sorunları önceden tespit etmeye yarar.

Seviye Ölçümü RST Elektronik 1Seviye ölçümü ile iş hayatında aranan bulgular daha iyiye götürmek, karlılığı arttırmak, olası kayıpları önlemek, verimliliği arttırmak üzeredir. Tüm kaynakları verimli yönetebilmenin yolları yüzyıllardır araştırılan konularından başında gelmektedir. Bilim dünyası, tüm mühendislik alanları, buluşlar ve gelişmeler iş hayatına entegre edilerek çeşitli deneyimler ve birikmiş tecrübeler olarak günümüzde layık olduğu yaşam döngüsünde yerini almaktadır.

Hangi alanda kullanılacağı önemli olduğu için bir mühendislik firması olarak danışılan kişiler olarak hizmetimizi sürdürmekteyiz. Hangi sürelerle hangi sektörde ve hangi cihazlar ile nasıl bir çalışma sergileneceğini öğrenerek en doğru ürün seçimine yöneltmek işimizin en önemli parçasıdır. Aşağıda örneklerini verecek olduğumuz seviye ölçerlerin içerisinde hepsinin görev ve kullanım alanları farklıdır. Bu nedenle çok emin olmadığınız durumlarda işinizi riske atmamak adına mutlaka sorarak doğru ürüne yönelmek gerekir. RST Elektronik, ölçme kontrol ve otomasyon sistemleri olarak her daim danışabileceğiniz çözüm ortağınızdır.

RST Elektronik, seviye ölçer seçiminde sizlere yönelteceği soruların ardından almanız üzere aşağıdaki ürünlerden birini seçmenize yardımcı olacaktır. Seviye ölçer ürünlerimiz; Plastik mini seviye şalterleri veya paslanmaz çelik mini seviye şalterleri, şamandıralı seviye şalterleri, hidrostatik seviye transmitterleri, manyetik by-pass seviye göstergeleri, yandan montajlı seviye şalterleri, ultrasonik seviye transmitterleri, radar tip seviye transmitteri, kapasitif seviye şalterleri, motorlu-pedallı seviye şalterleri, titreşimli tip seviye şalterleri, kablolu seviye şalterleri, iletkenlik tipi seviye şalterleri, diyaframlı tip katılar için seviye şalterleri gibi alternatifler ile çeşitlilik göstermektedir.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp
TEMSİLCİLİKLER

trigas

template

terracom

seko

asa

efc

DELEXEL

JİMEC

MNTEA

DİNEL

FAFNIR

HENKE

Facebooktwitterinstagram

icons8-pinterest-40 icons8-linkedin-circled-40 icons8-google-plus-40

rst-copyright