• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

Sağlık Standartlarına Uyum Sağlama Rehberi

Sağlık Sektöründeki Standartları Karşılamanın Yolu

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun resmi kurum ve firmaların dikkatine beyan ettiği numune kabul kriterleri prosedürü RST Elektronik olarak bizim iş kolumuza giren bir ihtiyacı ortaya koyuyor.

Soğuk Zincirde Numunelerin Korunması: Standartlara Uygun Veri Kayıt Cihazları ve Datalogger Kullanımı

Numunelerin soğuk zincirde korunması, sağlık standartlarının bir gerekliliğidir. Her kolide iki adet ısı kayıt cihazı (datalogger) bulunmalı ve bu cihazların verileri sunulmalıdır. Bu kurallara uymayan numuneler, Türk İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından kabul edilmemektedir. Bu gereklilik, numunelerin taşınma sürecinde doğru sıcaklık değerlerinde korunmasını sağlayarak, sağlık sektöründeki kalite standartlarını yükseltir.

RST Elektronik'in Veri Kayıt Cihazları ile Güvenliği Sağlama

Bizler RST Elektronik olarak, sunduğumuz veri kayıt cihazlarının günümüz teknolojisinin gerekliliklerini karşıladığını biliyoruz. Ürünlerimizi tercih eden her sektörün önemli sayısız ihtiyacına çözüm ürettiğimizin de farkındayız. Veri kayıt cihazlarımız, farklı endüstriyel ve ticari uygulamalarda kullanılarak, ürünlerin ve numunelerin kalitesini korumak için hayati bir rol oynar.

soğuk zincir 3Sağlık Sektöründe Soğuk Zincir ve Aşıların Önemi

Soğuk zincirde saklanan aşılar, yeni doğmuş bir bebeğin sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için kritik öneme sahiptir. Bu aşıların uygun koşullarda saklanması, bağışıklık sistemi güçlü ve ölümcül hastalıklardan uzak bir yeni nesil yetiştirmek anlamına gelir. Aşıların taşınması ve saklanması sırasında kullanılan datalogger cihazları, sıcaklık kontrollerinin hassasiyetle yapılmasını sağlar.

Gıda Sektöründe Uygun Saklama Koşulları

Benzer şekilde, gıda sektöründe uygun koşullarda saklanan ürünler, tüketicilerin sağlıklı beslenmesini ve ev dışı tüketim hizmetlerinde memnuniyetin artmasını sağlar. Kullanılmasını önerdiğimiz her veri kayıt cihazı, kendi dünyasının kahramanı durumundadır. Akıllı datalogger cihazlarımız, ısı ve nem takibinde rollerini yerine getirerek her şeyin rutin ve olması gerektiği gibi oluşuna katkı sağlar. Veri kayıt cihazları, herhangi bir istenmeyen durumu önceden tespit etmeye, bazı özellikleri ile erken teşhise ve hatta erken müdahaleye imkan verir.

Veri Kayıt Cihazlarının Sanayideki Rolü

Veri kayıt cihazları, sanayileşmenin bir sonucu ve gereği olarak çeşitlenmiştir. Gelişen yaşam seviyelerinin korunması için vazgeçilmez hale gelmiştir. İhtiyaçların çeşitliliği ile doğru orantılı olarak sayısız alternatif sunan veri kayıt cihazlarımız, teknik olarak aranılan özelliklere göre çeşitlenir. Portatif, çok kullanımlık ya da tek kullanımlık, kızılötesi, SMS uyarı özelliği gibi nem ve sıcaklık ölçmede detaylandırılmış isteklere uyum sağlayan datalogger cihazları bulunur.soğuk zincir 2

Farklı İhtiyaçlara Uygun Datalogger Çözümleri

Neyi aradığınıza bağlı olarak daha ekonomik ya da daha donanımlı veri kayıt cihazları edinmeniz mümkündür. Fizibilitesinin çıkartılması ve doğru ürünün bulunması konusunda RST Elektronik her zaman yardımınıza hazırdır. Bizim görevimiz, sizin işinizdeki soruları yanıtlayacak doğru cihaz cevabını bulmaktır. İşimizin bu bakış açısıyla yürütülmesi, insanlığa katkıdır.

Sağlık Sektöründeki Standartların Önemi

Sağlık sektöründeki standartları karşılamanın ödülü de, karşılayamamanın bedeli de insandır. Bu bilinç içinde bulunduğumuz sektörden tüm sektörlerimize ve insanlarımıza fayda sunduğumuzu bilmenizi arzsoğuk zincir 4u ediyoruz. Teknolojinin her diliminde, insan sağlığına ve yaşam kalitesine katkıda bulunduğumuzu bilmenizi istiyoruz.

Sonuç

Bazen bir cihaz sorarlar, var der satış işlemini tamamlar adresine teslim ederiz. O yoğunlukta hangi hayati görevi yerine getireceğini düşünmemiş olabiliriz ama biz çok iyi biliriz ki işimiz en önemli hizmetlerden biridir. Bir hayata, bir insana, bir nesile, teknolojinin atlanamaz bir dilimine hitap ettiğimizi biliriz. Bu bilinçle tüm sektörlerimize ve insanlarımıza fayda sunduğumuzu bilmenizi arzu ediyor ve yüreğinize su serpilsin istiyoruz.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp
TEMSİLCİLİKLER

trigas

template

terracom

seko

asa

efc

DELEXEL

JİMEC

MNTEA

DİNEL

FAFNIR

HENKE

Facebooktwitterinstagram

icons8-pinterest-40 icons8-linkedin-circled-40 icons8-google-plus-40

rst-copyright