• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

Sinyal İzolatör ve Sinyal Çeviricilerde Seçenekler

Sinyal İzolatör ve Sinyal Çeviricilerde Seçenekler Nelerdir?

Bildiğiniz gibi, analog sinyallerin değerlendirilmesi, ısı ve frekans değerlerinin ölçülmesi, akım seviyesinin istenilen düzeye getirilmesi için sinyal çeviriciler kullanılır.

Sinyal izolatörleri ise, fiili olarak işlerin yürüdüğü zeminde oluşabilecek olumsuzlukların tespit edilmesi ve sisteme zarar vermeyecek bir çalışma şeklinin düzenlenmesi için kullanılır. Çeviriciler ne kadar doru seçilmişse sistem o kadar güvenilirdir. Ölçümlerin gerçeği olduğu gibi yansıtması en büyük beklentidir. Bir üst limit belirleyerek, bu üst limite gelindiği taktirde acil durum planını uygulamak mümkündür. İstenirse işlemlerin durdurulması için en önemli işaret verilmiş demektir.

1Sinyal izolatör ve sinyal çevirici seçerken teknolojinin son getirdikleri ile birlikte alternatifleri harmanlamakta fayda vardır. Gelişmiş koruma standardı ve eklenmiş yeni çözümler ile birlikte yeni bir ürün hem pratik hem de çok faydalı bir çözüm ortağı olabilir. Ürünlerin hepsini bilmenin mümkün olmadığı da düşünülürse, bu konuda destek alabileceğiniz mühendisler ile iletişim kurmak en yararlı sonucu verecektir.

RST Elektronik 15 yılı aşkın tecrübesi ile bir çok sektörün deneyimini de belleğinde tutarak, işinize yarayacak seçimlerde bulunmanız için azami dikkati göstererek alternatifler geliştirecektir. Daha verimli, daha karlı, daha korumalı ve riskin en aza indirgendiği bir saha ortamı oluşturmanız için işbirliği içerisinde bulunmayı çok önemli buluyoruz.

4Sinyal çevirici ve sinyal izolatörleri için açtığımız ana başlıklar ve bu başlıklar altında yer verdiğimiz ürün alternatiflerini aşağıda sizler için sıraladık. Daha detaylı teknik bilgi ve size özel çözümler için RST Elektronik ile irtibata geçebilirsiniz. Aradığınız üründen emin iseniz doğrudan alışverişinizi tamamlayabileceğiniz e-ticaret sitemiz www.olcukontrolmarketi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

2Kafa Tipi Sıcaklık Sinyal Çevirici; DAT1010 Oem Sıcaklık Transmitteri, Dat 1010IS Exproof RTD Kafa Tipi Sıcaklık Transmitteri, Kafa Tipi Sıcaklık Sinyal Çevirici

Üniversal Girişli Sinyal Çevirici; DAT5025 strain gauge çevirici, DAT5021 İzoleli Volt, mA Giriş Çıkışlı Sinyal Çevirici, DAT530 Üniversal Girişli Çift Çıkışlı Sinyal Çevirici, 2 Giriş-Çıkışlı Üniversal Sinyal Dönüştürücü, Üniversal Sinyal Dönüştürücü

Ex-Proof Sinyal Dönüştürücüler; DAT2015 IS Ex-Proof Sinyal Çevirici

Analog-Dijital Modüller; DAT 3015-I 4 Kanal Akım Girişli Analog Modül, DAT 3017-I 8 Kanal Akım Girişli Analog Modül

Frekans Volta veya Akım Çevirici, Modbus Sinyal Çeviricisi, Modbus Dijital Giriş-Çıkış Modülleri

Programlanabilir Ray Tipi Pt100 Termokupl Sinyal Çevirici; Termokupl Sıcaklık Sinyal Çevirici DAT 2145, Ray Tipi Pt100 Sıcaklık Sinyal Çevirici

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp