• Debimetre ve Akış Ölçerler
  • Trigas Debimetreler
  • Seviye Ölçerler
  • Basınç Ölçerler
  • Nem ve Sıcaklık Ölçerler
  • Datalogger - Veri Kayıt Cihazları
  • Sinyal İzolatör ve Çeviriciler
  • Teracom Kontrol Çözümleri
  • Analitik ve Kontrol Ölçüm Cihazları
  • Ortam Gaz Analiz Cihazları
  • Gelişmiş Kontrol Cihazları
  • Termokupl ve PT100 Ölçüm Cihazları

Sinyal Çeviriciler

Sinyal Çeviriciler

Sinyal çeviriciler kimyasal ya da fiziksel bir aktiviteyi, elektrik sinyaline çevirmek için tasarlanmış ekipmanlardır.

Kullanım alanlarına göre çeşitli şekilde tasarlanmış pek çok sinyal çevirici donanım vardır. Sinyal çeviricilerin kullanımı sırasında donanımların kalitesi ve kaliteli malzemeden yapılmış olmaları çok önemlidir. Yapılan işlerden nitelikli sonuçlar almak için mutlaka kaliteli çeviriciler kullanılmalıdır. Kaliteli cihazlar, hata payını düşürme ve nitelikli işler ortaya çıkarma açısından fayda sağlayacağı gibi işlerin hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilmesine de katkı da bulunacaktır.

Kullanılacak alana ve uygulanacak yöntemin türüne göre çeşitlilik gösteren pek çok sinyal çevirici mevcuttur. Örnek olarak kafa tipi sinyal çeviriciler kendinden korumalıdır. Aynı zamanda mV, potansiyometre ve direnç girişlerini de kabul etmektedir. Prodat yazılımı ile giriş değerleri bilgisayar tarafından ayarlanabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Kafa tipi sinyal çeviricilere bir diğer örnek HMT08 modelidir. Sinyal çevirici endüstriyel proseslerde sıcaklık tespit sensörlerine irtibat kurarak, teslim edilen sıcaklık seviyelerini 4-20mA standart analog sinyale çevirmek için tasarlanmış elektronik ürünlerdir. Bu tip sinyal çeviriciler bilgisayar üzerinden yapılandırılabilirler. UST100 Sinyal çevirici modelleri, endüstriyel sistemlerde kullanılan farklı analog sinyalleri girişten izole edilerek standart şekilde kullanılan analog sinyallere çevirmek için tasarlanmış ürünlerdir. Bu ürünler bir adet analog giriş ve bir adet de analog çıkışa sahip, olup giriş ve çıkış sinyalleri bilgisayar üzerinden yapılandırılabilir. Tüm giriş ve çıkışlar birbirinden izolelidir. UST100 modelinin yanı sıra UST200 modeli, iki adet giriş ve çıkışa sahiptir. Sinyal çevirici bu ürünler, endüstriyel sistemlerde kullanılan iki adet analog sinyali, girişten izoleli olarak standart şekilde kullanılan iki adet analog sinyale çevirebilen ürünlerdir. Bu cihazlar iki adet analog giriş iki adet de analog çıkışa sahip olup giriş ve çıkış sinyalleri bilgisayar üzerinden ayarlanabilir. Dat 4530 Sinyal çevirici ürünler, ağır şartlara rağmen kusursuz çalışabilen akım, voltage, Thermokupl, RTD, mV, Voltage, mA, Resistance ve potansiyometre sinyallerini çift çıkışlı olarak 4-20mA, 0-20mA veya 0-10 volta dönüştüren ürünlerdir. Besleme, Giriş ve Çıkışlar arasında galvonik izolasyon vardır. Bu sebeple gürültüden etkilenmez ve çok ağır şartlarda dahi kullanılabilmektedir. Aynı zamanda giriş ve çıkış sinyali seçimleri hem bilgisayar aracılığı ile hem de üzerindeki dipswitchte sayesinde ayarlanabilir. Bu nedenle de kullanıcı dostu olarak tanımlanabilir.

Ölçüm cihazları ve enstrümanları ve otomasyon alanında hizmetler sunan firmamız, kurulduğu günden itibaren kendi alanındaki teknolojik çalışma ve gelişmeleri takip ederek, gerekli ürünü uygun fiyat ile birleştirme ve doğru noktada kullanma anlayışını sunmak adına hizmet verme misyonunu üstlenmiştir. Çalışanlarımız, deneyim ve tecrübelerini, yaptığı projelere entegre edebilmektedirler. Firmamız, hizmet standartlarını en üst düzeyde tutma misyonunu benimsemiştir. Bu nedenle de en kaliteli ürünü, en uygun fiyat aralığı ile tahsis etmeyi amaçlayarak çalışmalarını sürdürmektedir. Sinyal çeviriciler gibi ürünlerin, ölçü kontrol sistemleri üzerindeki önemi düşünerek, iyi bir hizmetin, iyi ekipmanlar sayesinde ortaya çıkarıldığına vurgu yapmakta ve sağladığı ürünleri de bu ölçüde seçmektedir. Ölçü Kontrol ve Otomasyon alanında hizmet veren bir firma olarak sektörümüz, müşterilerimizin isteklerini nitelikli bir şekilde anlamak ve bu anlayışı hizmet misyonumuz olarak belirlemek, politikamızın öncelikli hedeflerinden bir tanesidir Ölçü kontrolü hizmetlerinin bir gerekliliği ve inceliğinin de bilincinde olarak, seviye ölçerler, debi ölçüm cihazları, basınç transmitterleri, çeviriciler gibi pek çok alanda kusursuz hizmet anlayışını hedef olarak benimseyen firmamız, sektörde tam on beş yıldır, kaliteli firmaların referanslarını almakta ve hedeflediği hizmetleri yerine getirmektedir.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp